Identitat Corporativa

Un bon disseny de la teva marca és essencial perquè siguis visible i reconeixible. Tant si necessites un disseny nou o vols renovar la teva marca, ens interessem en conèixer la teva història i valors per oferir-te un disseny únic i personalitzat. 

Sempre ens adaptem a les necessitats del teu negoci, pensant en el teu públic i en crear els productes que comuniquin la teva essència. 

Què t'oferim?


Disseny de logotip

El logotip, juntament amb els colors corporatius i la tipografia, són les peces centrals de la imatge corporativa de la teva marca.
Definir correctament la teva imatge és seguretat d'un bon posicionament, que siguis fàcilment reconeixible i que els teus clients et recordin.

Manual corporatiu

Ja siguis una empresa gran o petita, la teva identitat corporativa no és una eina d'un sol ús. Aplicar correctament la identitat de la teva marca i tots els elements que la composen, et garantirà visibilitat i coherència en totes les teves comunicacions. 

Papereria corporativa

La comunicació amb els teus clients és essencial. Et proporcionem des de les targetes de visita al paper corporatiu, sobres, carpetes, documents oficials...
Ja sigui en format físic o digital, ens encarreguem del disseny i la impressió perquè rebis el producte final. 

Packaging

Ens encarreguem d'estudiar el mercat i el teu públic per poder dissenyar un envàs o etiqueta del teu producte, sempre destacant l'aspecte diferencial d'aquest i que sigui atractiu per al consumidor. 

Productes corporatius

Si vols promocionar-o donar-te a conèixer, la teva imatge corporativa s'aplica a diversos productes com bolígrafs, motxilles, tote bags, calendaris, entre d'altres. Fes que sempre et tinguin present!

Vestuari corporatiu

Projectem la teva marca als elements que tu triïs: samarretes, polos, pantalons, gorres, mocadors...
El vestuari corporatiu és una eina per potenciar la imatge del teu equip i mostrar-se al públic d'una manera més atractiva. 

Demana el teu pressupost

Sabem que cada empresa és única i cadascuna té les seves necessitats.
Contacta amb nosaltres i explica'ns com et defineixes, on vols arribar i què és el que estàs buscant perquè poguem adaptar-nos a tu.  

© 2018 Tecnisin, S.L.U. Todos los derechos reservados.    |    Política de privacidad