Disseny Web

Una bona pàgina web és la que transmet l'estil de la marca, és atractiva i sobretot de fàcil interacció perquè els clients trobin tot allò que busquen.
Totes les nostres webs estan fetes a mida, cada pàgina és única i ens encarreguem d'estudiar les necessitats de cada client per poder oferir sempre el millor disseny i estructura.

Què t'oferim?


Som especialistes en el desenvolupament de pàgines webs i el seu disseny: blogs, pàgines corporatives, catàlegs i e-commerce, pàgines de continguts i promoció, entre molts altres. Cada web és única, amb diferents funcionalitats i està estructurada segons les necessitats plantejades.
Treballem les webs implementant un sistema de gestió de continguts o CMS (Content Management System). Els avantatges d'aquests gestors són l'agilitat per desenvolupar el web, la facilitat per actualitzar i mantenir estructures i el contingut es pot administrar de forma fàcil i àgil sense tenir coneixements de desenvolupament web.

 

Disseny Web Responsive

Cal tenir en compte la quantitat de dispositius amb els que s'accedeix a Internet actualment i és bàsic que les webs estiguin dissenyades per adaptar-se a qualsevol dispositiu. Totes les nostres pàgines s'adapten als diferents sistemes operatius, mides de pantalla i dispositius.

Redissenys Pàgina Web

Estàs veient com al teu voltant les webs estan en constant canvi i necessites actualitzar la teva. Seguint la teva identitat, creem pàgines més intuïtives, amb estructures dinàmiques i millorant aquests aspectes tècnics i visuals que han quedat enrere.

E-Commerce

Si t'has decidit per un canal de venda online, és essencial presentar als teus clients una web de fàcil accés i usabilitat adaptada al teu producte. Però sobretot ha d'estar preparada per gestionar vendes i actualitzar continguts regularment de forma ràpida.

Demana el teu pressupost

Sabem que cada empresa és única i cadascuna té les seves necessitats.
Contacta amb nosaltres i explica'ns com et defineixes, on vols arribar i que és el que estàs buscant perquè puguem adaptar-nos a tu.

© 2018 Tecnisin, S.L.U. Todos los derechos reservados.    |    Política de privacidad